Cauta pe blog

Dieta de slabit cu supa de varza

Aceasta este o supa de verdeturi, care poate fi servita in orice moment al zilei, ori de cate ori ai pofta de mancare, in ORICE CANTITATE!!! Intr-una dintre variantele sale, se alterneaza si cu alte alimente, dupa un plan prestabilit.

Dieta de slabit cu supa de varza - Reteta

Supa se compune din sase cepe mari, doi ardei verzi, doua conserve mari de rosii (sau cca 10-12 rosii proaspete), o legatura de telina, o varza mare, sare si piper (se poate adauga si un cubulet de supa de pui).

Totul se taie marunt, se fierbe temeinic si eventual se trece prin mixer, pentru a pastra proportia de ingrediente, la fiecare masa.

Pentru rezultate maxime (functioneaza!!!), ar trebui sa papi numai supa (de cate ori vrei, in orice ocazie), o anumita perioada de timp (ideal ar fi o saptamana, daca ai vointa de fier).

Daca nu, o poti combina si cu alte “bunatati”, asa cum am mai spus:

Ziua 1 - Supa; orice fruct, in cantitatea dorita (mai putin banane); ceai neindulcit sau suc de afine

Ziua 2 - Supa; orice fel de leguma cu frunza verde (exceptand fasolea verde si mazarea). Daca vrei, poti completa masa de seara cu un cartof copt. Nu se mananca nici un fruct!!!

Ziua 3 - Supa; se vor manca fructe si zarzavaturi (la fel ca in prima si a doua zi), fara cartofi copti!

Ziua 4 - Supa; o banana si lapte degresat 

Ziua 5 - Supa! In plus, de 2 ori, carne de vaca (intre 125 si 250 de grame), insotita de o cutie de rosii de marime mijlocie sau de sase rosii proaspete.

Ziua 6 - Supa! Cel putin o data, carne si zarzavaturi in cantitatea dorita. Nu se mananca cartofi!!!

Ziua 7 - Supa! Orez integral, suc de fructe, zarzavaturi.

Desi aceasta dieta asigura o pierdere rapida in greutate (pana la sase kg intr-o saptamana), te rugam sa tii cont ca aduce un aport extrem de redus de calorii (mai ales in varianta sa “crunta”) si nu te invata sa mananci sanatos, nefiind un mod de alimentatie, ci numai o solutie rapida!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu