Cauta pe blog

Dieta de slabit cu supa de ceapa

Vei putea pierde pana la 5 kg intr-o singura saptamana, fara sa renunti pentru totdeauna la mancarea preferata. Este bine ca poti manca supa de ceapa cand vrei si in cantitatea pe care o doresti.

Dieta de slabit cu supa de ceapa - Reteta supa de ceapa

Pune opt cepe mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa. Adauga o jumatate de kilogram de fasole verde, o jumatate de kilogram de masline (fara samburi) si un pic de Vegeta. Totul se fierbe o jumatate de ora la foc mic si gata supa. Daca ai serviciu, umple un termos cu delicioasa supa, iar restul o poti pune la frigider.

Luni - Supa de ceapa pe tot parcursul zilei. Poti bea cat de mult doresti, insa numai in sorbituri mici. Se poate bea si ceai.

Marti - Pe tot parcursul zilei vei continua sa bei supa de ceapa. La pranz mananca o salata si o para mai mare. Nu uita sa bei ceai!

Miercuri - Trebuie sa faci un efort si sa nu mancati nimic toata ziua!!! Nici macar supa de ceapa! Este ziua cea mai dura a acestui regim. Nu se poate bea nici ceai. Cauta sa faci multa miscare.

Joi - Bea supa de ceapa rece pe tot parcursul zilei. Nu uitati sa o bei in sorbituri mici. La pranz, poti manca putina branza fara grasimi.

Vineri - Alterneaza supa de ceapa cu ceai.

Daca urmezi litera cu litera acest regim, vei putea pierde 5 kg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu