Cauta pe blog

Dieta Angelina Jolie

Fiind una dintre cele mai frumoase si de succes femei din lume, Angelina Jolie, este pentru multi un etalon de urmat in ceea ce priveste silueta. Trecand prin transformari importante de-alungul celor 2 sarcini, Angelina Jolie uimeste prin rapiditatea cu care a reusit sa-si recapete supletea.

Dieta Angelina Jolie

Se stie bine, ca vedeta nu este o impatimita a sportului, dar cu toate ca nu prea frecventeaza salile de sport, arata exemplar, nu doar ca silueta dar si ca tonus, radiind energie si sanatate. Daca nu face sport, atunci, secretul Angelinei Jolie sigur consta in dieta sa, care dupa cum se observa face minuni.

Nu de putine ori cand a fost atacata de ziarele de scandal, sub acuzatia ca ar fi anorexica, vedeta s-a disculpat, afirmand ca, are noroc si nu se ingrasa datorita conformatiei sale si ca nu este o mare pofticioasa cand vine vorba de mancare.

Se banuieste, insa, nu s-a noconfirmat, ca dimineata la micul dejun vedeta mananca doar o lingura de ulei de nuca de cocos, ceea ce contine intr-adevar vitamine si calorii, dar nu este insa nici pe departe suficient pentru a suplini nevoile unei persoane adulte

Consuma proteine pe care si le procura din singurul fel de carne care ii place, cea rosie slaba, sub forma de friptura la gratar. Fiind o persoana activa si foarte ocupata, necesarul de proteine trebuie satisfacut, asfel se afirma ca uneori vedeta mananca doar acest fel de mancare pe parcursul intregii zile.

Are tendinte mai putin sanatoase, de a repeta acelasi meniu mai multe zile la rand pana cand dispare interesul pentru acel aliment. Supele sunt uneori singurul fel de mancare pe care-l consuma fara intrerupere timp de 3-4 zile. Iar cand nu are timp sa manance, pentru a-si potoli foamea mananca doar un  baton de proteine.

Recent s-a afirmat ca dieta Angelinei Jolie, se bazeaza pe un total de doar 600 de calorii pe zi, ceea ce e sub nivelul normal de aport caloric necesar al unei persoane adulte normale.

Cel mai important este, ca noi, sa ne informam si sa urmam doar secretele sanatoase din dietele vedetelor pentru a reusi sa fim in forma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu