Cauta pe blog

Dieta pentru solduri si coapse

LUNI:

Mic dejun: un ceai sau o cafea (indulcite cu zaharina)

Pranz: 200g suc rosii cu o lingura suc de lamaie si 100g orez fiert, fara unt

Cina:150g legume fierte si pasate si o lingurita de ulei; 100g peste cu spanac fiet si ardei grasi.


MARTI:

Mic dejun: un ceai sau o cafea (indulcite cu zaharina)

Pranz: 200g salata verde cu rosii si nuci; 80g paste cu legume fierte

Cina: 200g morcovi,spanac si dovlecei fierti; 200g pui la gratar


MIERCURI

Mic dejun: un ceai sau o cafea (indulcite cu zaharina)

Pranz: 80g orez cu o lingurita de cascaval; 200g salata verde cu o lingurita de ulei

Cina: 200g legume la gratar; 50g branza degresata cu o felie paine integrala


JOI

Mic dejun: un ceai sau o cafea (indulcite cu zaharina)

Pranz: 150g branza degresata cu 200g mamaliga

Cina: o portie supa de ceapa, praz si telina; 200g friptura vita la gratar


VINERI

Mic dejun: un ceai sau o cafea (indulcite cu zaharina)

Pranz: 200g salata verde cu o lingurita de ulei; 80g paste cu suc de rosii si busuioc proaspat

Cina: 200g legume la gratar si 150g peste la cuptor


SAMBATA

Mic dejun: un ceai sau o cafea (indulcite cu zaharina)

Pranz: 200g salata de morcovi si telina cu o lingurita de ulei; 80g orez cu mazare

Cina: 200g pui la gratar cu 2 rosii


DUMINICA

Mic dejun: un ceai sau o cafea (indulcite cu zaharina)

Pranz: 200g salata de rosii;100g spaghete cu suc de rosii

Cina: o portie de crema de morcovi; 50g branza degresata si ceapa verde si patrunjel 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu