Cauta pe blog

Cum scapi de raceala in 2 zile

Daca nu gasiti pe nimeni sa va faca o frectie cu spirt, incercati singuri sa va imbracati intr-o pijama groasa pe care in prealabail ati udat-o cu spirt atat pe spate cat si pe fata.

Nu imbibati pijamaua foarte mult, doar slabiti dopul sticlei si stropiti pe suprafata bluzei si a pantalonului. In picioare va puneti o pereche de ciorapi , la fel, imbibati cu spirt. In cap va puneti o caciulita imbibata cu spirt.

Luati in prealabil 1 pastila de Nurofen raceala si gripa si va bagati in pat acoperindu-va cu o patura mai groasa. Trebuie sa aveti langa pat inca o pereche de pijamale uscate si o sticla cu ceai de tei sau de soc. In 30 de min - 1 ora o sa transpirati abundent, eliminand raceala.

Din cand in cand hidratati-va cu ceaiul de tei sau cei de soc, iar cand simtiti ca ati transpirat suficient de mult, va schimbati pijamalele si va bagati iar in pat.

Daca va e foame, cel mai indicat este sa mancati o supa de pui cu legume. Supa sa fie fiarta mai mult ca pentru piftie, pana cand carnea cade de pe oase, iar legume radacinoase: telina, pastarnac, ceapa rosie, ceapa galbena si morcov.

A doua zi mai luati o pastila de nurofen si dupa micul dejun 1 pastila efervescenta de vitamina C. Seara se repeta procedeul. A 3-a zi sunteti ok.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu