Cauta pe blog

Flori din ceapa

Garniseste farfuriile de mancare cu aceste flori de ceapa. Un design perfect, daca vrei sa lasi o impresie placuta invitatilor tai.

Aceste flori de ceapa se fac de preferat cu putin timp inainte de servirea mesei. Au tendinta de a se deshidrata foile de ceapa si nu ar mai arata proaspat.




Pentru a nu avea probleme din cauza lacrimarii este bine ca ceapa dupa ce ati curatat-o sa o tineti 5 minute in otet. Apoi puteti sa treceti la taierea ei urmand pasii din fotografie.




Se poate folosi atat ceapa alba cat si ceapa rosie. 
Se curata ceapa, se lasa putin in otet ca sa nu lacrimam, taiem apoi cele ce vor fi pe post de petale, dar aveti grija sa nu taiati pana la capat, apoi o lasati in apa, ea va incepe sa se deschida ca o floare.
Arata ca niste bujori nu? O idee geniala ce trebuie incercata.


Imagini via : i creative ideas , slabunova olga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu