Cauta pe blog

Indepartarea punctelor negre de pe nas, barbie si frunte

Aveti nevoie de:

- un ou alb

- 2 castronele

- un servetel


Inainte de a incepe trebuie sa va spalati bine cu apa calda pe fata, in special pe nas pe barbie si pe frunte pentru a deschide porii.

Urmatoarea etapa, se sparge oul si se separa in cele 2 castronele. Albusul se amesteca bine pana se face putina spuma deasupra, iar galbenusul se pastreaza in castronel pentru ultima etapa.  

Apoi cu degetele se ia albus si se unge prin masare, pentru o buna penetrare la nivelul porilor, pe nas pe barbie si pe frunte. In continuare trebuie sa tapetati zonele unse initial cu albus de ou, cu o fasie de servetel (daca servetelul este in 2 fasii, desfaceti si puneti o singura fasie).

Indepartarea punctelor negre de pe nas, barbie si frunte

Dupa incheierea acestei etape se asteapta pana se usuca bine servetelele de pe fata. Se indeparteaza servetelele uscate prin exfoliere lenta. O sa observati pe suprafata servetelului punctele negre extrase sub forma de mici tepi. Dupa dezlipirea tuturor servetelelor, va spalati iar cu apa calduta pentru a indeparta ramasitele de albus intarit de pe suprafata pielii.

Ultima etapa este hidratarea. Hidratarea se face cu galbenusul de ou care se distribuie pe toata fata si se asteapta pana devine ca o crusta lucioasa. Dupa ce galbenusul s-a uscat (s-a absorbit in piele) va clatiti cu apa calduta pentru a indeparta masca formata. O sa observati ca dupa incheierea acestei etape pielea este luminoasa si catifelata.

Aceasta operatiune de indepartare a punctelor negre poate fi repetata minim dupa 3-4 zile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu