Cauta pe blog

Gadgeturi de bucatarie - 11 lucruri care ne fac viata mai usoara

Aceste gadgeturi ii va ajuta in mod special pe cei care au copii si cei ce petrec mai mult timp in bucatarie cu gatitul si curatenia.





Un gadget este foarte util care te ajuta sa nu faci mizerie cand cureti cartofi . Curatatul cartofilor cred ca devine o placere, fara coji pierdute pe jos, totul desfasurandu-se organizat si curat.



Taiatul marunt al zarzavaturilor in special al verdeturilor se va face mult mai simplu cu foarfeca. 



O metoda ingenioasa de a avea cuburi de gheata fara nervi. Cred ca toti ne confruntam cu aceasta problema cand incercam sa scoatem cuburile de gheata din formele de gheata. Un gadget util daca se gaseste pe piata, daca nu, incalziti putin forma cu un jet de apa calda.




Daca tot vrei sa faci briose cu ciocolata si depui efort sa la framanti, sa le coci....e util sa ai o astfel de ustensila pentru umplut briosele. Pofta vine si din privit, si daca mancarea arata bine e un plus de luat in considerare cand prezinti un platou bine aranjat, asortat si fara cusur. Nu?



Ah, de cate ori am dorit sa am un astfel de gadget care sa spele sticlele si in locurile care nu puteam sa ajung. Faceam tot felul de improvizatii, care se dovedeau ineficiente si pierdeam timpul degeaba. Acum s-a inventat si spalatorul maleabil care te scapa ne nervi si iti lasa vasele curate. :)




Se vede diferenta nu? O lingurita care sta la locul ei in timp ce-ti bei ceaiul, sucul....nu iti mai intra in ochi, nu se plimba prin pahar sau prin cana, un gadget interesant ce te scapa de multe neplaceri. :)



Este util un scurgator, pentru ca daca te gandesti bine, majoritatea oalelor nu sunt dotate cu asa ceva si faci mizerie si trebuie sa stergi, sa cureti, e o buna metoda de salvat timp in bucatarie. Inca un avantaj este ca poti folosi unul singur pentru toate oalele si e si usor de curatat.




Doua gadgeturi care aduc un surplus de organizare in bucatarie. Toti vrem o bucatarie bine organizata in care sa gasesti repede ceea ce cauti. Mai au un avantaj, au un design ingenios si fiind din sticla si inox sunt usor de curatat si intretinut. :)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu