Cauta pe blog

Cum scoti parul de pisica de pe covoare

Cred ca asta este o intrebare frecventa in randul acelora care vor sa adopte o pisicuta, sau deja au pisici pe care le indragesc si totusi vor sa convietuiasca in armonie. 

Parul de pisica devine o mare problema atunci cand facem curatenie, am intalnit de-a lungul timpului mai multe variante de indepartare a parului de pisica, dar cea mai sanatoasa ramane tot cea traditionala. 

Daca se da cu aspiratorul si cu mana udata in apa se curata covorul de la un capat la celalalt. Am mai intalnit si metoda panzei de bomfaier. Cu aceasta se indeparteaza aproape 100% din par, dar ma gandesc acum si la textura covorului, ca nu poate functiona pentru toate tipurile, dar majoritatea sunt din lana, cu modele turcesti - la acestea functioneaza destul de bine. 

Mai exista o varianta, nu mai puneti covor -  si asa nu se mai poarta, mai ales daca aveti parchet, puneti decat o traversa ovala in mijlocul camerei si astfel e mai putin material de curatat, restul podelei se rezolva doar cu mopul imbibat in solutie pentru parchet, astfel e si mai aerisita si mai destinsa atmosfera in camera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu